Αφηγήσεις | Μαρία Χατζηλάμπου - Αλέξανδρος Χριστόπουλος - Αναστασία Ζαμπέτογλου | Main Hall

 


Η Έκθεση "Αφηγήσεις" Φιλοξενείται στην Myro Gallery: Μια Συνάντηση με την Τέχνη των Μαρίας Χατζηλάμπου, Αλέξανδρου Χριστόπουλου και Αναστασίας Ζαμπέτογλου

Εγκαίνια: Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, ώρα 18:00
Διάρκεια: Έως και το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023
Διεύθυνση: Myro Gallery, Νικηφόρου Φωκά 8, Θεσσαλονίκη (Main Hall)
Επιμέλεια: Χρύσα Μπαρζόκα

Η Myro Gallery φιλοξενεί μια μοναδική έκθεση με τίτλο "Αφηγήσεις", που συνδυάζει το ταλέντο και τη δημιουργική έκφραση τριών εξαιρετικών καλλιτεχνών: της Μαρίας Χατζηλάμπου, του Αλέξανδρου Χριστόπουλου και της Αναστασίας Ζαμπέτογλου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, στις 18:00, στο Main Hall της γκαλερί, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023.

Μαρία Χατζηλάμπου:
Η εικαστικός Μαρία Χατζηλάμπου είναι πτυχιούχος του τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών του University of Central Lancashire, στο Preston του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει πραγματοποιήσει δεκαπέντε προσωπικές εκθέσεις και συμμετέχει σε διακεκριμένες ομαδικές εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλες και την Γκαλερί J/M στο Λονδίνο. Τα έργα της βρίσκονται σε σημαντικές συλλογές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας. Τα έργα της διακρίνονται από την ποιητικότητα της μονοχρωμίας και τη συναισθηματική συμπύκνωση.

Αλέξανδρος Χριστόπουλος:
Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος είναι πτυχιούχος του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Φλώρινας, με ειδίκευση στη ζωγραφική. Με προσωπική έκθεση ζωγραφικής και συμμετοχές σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, αλλά και δραστηριότητα ως φωτογράφος, έχει αφήσει το στίγμα του στον χώρο της τέχνης.

Αναστασία Ζαμπέτογλου:
Η Αναστασία Ζαμπέτογλου, με βαθιές ρίζες στον κόσμο της τέχνης, έχει σπουδάσει και δραστηριοποιηθεί εικαστικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με έργα που βρίσκονται σε σημαντικές συλλογές.

Η έκθεση "Αφηγήσεις" ανοίγει το παράθυρο προς τις ποιητικές διαστάσεις της τέχνης, προσκαλώντας το κοινό να εξερευνήσει τον κόσμο των καλλιτεχνών μέσα από τις προσωπικές τους "αφηγήσεις."

Η επιμέλεια της έκθεσης ανήκει στην καλλιτέχνη Χρύσα Μπαρζόκα.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό Τρίτη 15:00 - 21:00, Τετάρτη 10:00 - 16:00, Πέμπτη - Παρασκευή 15:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 - 14:00

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Myro Gallery στο 2310269187.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου