Ατομική Έκθεση - Ιωσήφ Τερζόπουλος | Art Shop

 

Ατομική Έκθεση του καλλιτέχνη Ιωσήφ Τερζόπουλου στην Myro Gallery

Εγκαίνια: Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, ώρα 18:00

Διεύθυνση: Myro Gallery, Νικηφόρου Φωκά 8, Θεσσαλονίκη (Art Shop)

Επιμέλεια: Μαριάνα Ρωσσιάδου

Ο καλλιτέχνης Ιωσήφ Τερζόπουλος παρουσιάζει τη δεύτερη ατομική του έκθεση στην Myro Gallery. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, στις 18:00.

Ο Ιωσήφ Τερζόπουλος, ένας καλλιτέχνης που ζει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, έχει αφιερώσει τη ζωή του στη ζωγραφική. Από πολύ μικρή ηλικία, αγάπησε την τέχνη και με πάθος ακολούθησε τον δρόμο της εικαστικής έκφρασης. Αν και επέλεξε να σπουδάσει οικονομικά, η αφοσίωσή του στην τέχνη δεν εξανεμίστηκε. Ο Ιωσήφ Τερζόπουλος συμμετείχε ενεργά σε ομαδικές εκθέσεις και δημοπρασίες, αποδεικνύοντας ότι η τέχνη αποτελεί ουσιώδη μέρος της ζωής του.

Στην παρούσα έκθεση, ο καλλιτέχνης παρουσιάζει μια συλλογή πορτρέτων, δημιουργημένη με έντονες χρωματικές παλέτες και έντονες αντιθέσεις. Τα έργα του αναδεικνύουν την αναζήτησή του στον κόσμο της τέχνης και τη φωτεινή έκφραση. Οι χαρακτηριστικές πινελιές του δίνουν ζωντάνια και ένταση στα έργα, ενώ τα ρευστά σχήματα προσθέτουν μια δυναμική αίσθηση στη σύνθεση.

Η έκθεση αυτή αντιπροσωπεύει τη συνεχή εξέλιξη του Ιωσήφ Τερζόπουλου ως καλλιτέχνη και την αναζήτησή του για νέες διαδρομές της εικαστικής του έκφρασης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό Τρίτη 15:00 - 21:00, Τετάρτη 10:00 - 16:00, Πέμπτη - Παρασκευή 15:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 - 14:00

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Myro Gallery στο 2310269187.

ΤΕΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου