Hliana Mzia Noniashvili - Ατομική έκθεση | Art Shop

 

Η Myró Gallery φιλοξενεί την ατομική έκθεση της Hliana Mzia Noniashvili , στο Art Shop. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο  24 Δεκεμβρίου 2022.

H Hliana Mzia Noniashvili γεννήθηκε στην Τιφλίδα, της Γεωργίας, το1954. Μετά την αποφοίτηση από το Λύκειο σπούδασε στην σχολή Καλών Τεχνών (Nikoladze) και πήρε μέρος σε ομαδικές εκθέσεις σε gallery της Τιφλίδας. Το 1996 ήρθε στην Ελλάδα και δύο χρόνια αργότερα άνοιξε εργαστήριο ζωγραφικής και κέρινων ομοιωμάτων, το οποίο λειτουργούσε έως το 2012. Από 2001 έως το 2006, έπαιρνε μέρος στην ετήσια έκθεση του εκθεσιακού φορέα Rota. Εδώ και 10 χρόνια εργάζετα9 σε εργαστήριο ζωγραφικής κεριών (Gerakis). Εμπνέεται από την ανθρώπινη φιγούρα και τις αναγνωρισμένων καλλιτεχνών, ενώ έχει ασχοληθεί και με την αγιογραφία.

Σχετικά με τη Myró Gallery

Η Myró Gallery ιδρύθηκε από τον Σταύρο Μυρωνίδη τον Ιούνιο του 2011. Από το 2020 και εξής υπεύθυνες για τη διαχείριση της είναι η Μαριάνα Ρωσσιάδου και Νικολέτα Λαζαρίδου. Η γκαλερί δίνει ιδιαίτερη σημασία στον αλληλοσεβασμό και το πνεύμα συνεργασίας, και στοχεύει μέσω της πρωτοποριακής προσέγγισης του να δράσει καταλυτικά στην ανάπτυξη και διαμόρφωση της νέας ελληνικής καλλιτεχνικής ταυτότητας, πάντα με συνεργατικό πνεύμα, ενθαρρύνοντας την πρωτότυπη δημιουργία και την καλλιτεχνική ελευθερία. Ο χώρος δεν δεσμεύει καλλιτέχνες, παρά το γεγονός ότι έχει διαχειριστεί με επιτυχία την δουλειά όσων την εμπιστεύτηκαν, επιτυγχάνοντας την ενεργή προώθηση της σε συλλέκτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι συνεργασία με τους καλλιτέχνες αναπτύσσεται μέσα από διαφανείς διαδικασίες. Ο χώρος δίνει έμφαση σε παραστατικές μορφές τέχνης, και την γλυπτική στην σύγχρονη τέχνη, ενώ δεν διστάζει να φιλοξενεί επιλεγμένες αναδρομικές εκθέσεις εγκαθιδρυμένων Ελλήνων δημιουργών, ή/και συλλογές. Η Myró Gallery επικεντρώνεται σε νέους Έλληνες και ξένους δημιουργούς, διαθέτει χώρους ειδικά για εγκαταστάσεις/δημιουργικά projects, φιλοξενεί εκδηλώσεις που συνδιαλέγονται με τις εικαστικές μορφές τέχνης και αναπτύσσει συνέργειες με άλλες πρωτοβουλίες & άλλους τομείς του Myró Group of Culture για την προώθηση του έργου των καλλιτεχνών της. Είναι η μοναδική γκαλερί στην Ελλάδα που προβάλλει συστηματικά την σύγχρονη γλυπτική σε μάρμαρο, και μία από τις λίγες στην Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της Myró Gallery https://www.myro.gr

 

Ωράριο λειτουργίας

Tρίτη – Τετάρτη: 12:00 - 18:00

Πέμπτη – Παρασκευή: 15:00 – 21:00

Σάββατο: 10:00 – 14:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου