Ραζμίκ Χατσατουριάν - Ατομική έκθεση ζωγραφικής | Show Room

 


Η Myró Gallery φιλοξενεί την ατομική έκθεση του Ραζμίκ Χατσατουριάν. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο  26 Νοεμβρίου 2022.

Ο Ρασμίκ (Γιώργος) Χατσατουριάν έχει Αρμένο-Ποντιακή καταγωγή. Ζει στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να κάνει εκδρομές να βγάζει φωτογραφίες και να φτιάχνει διάφορα έργα από ξύλο και πηλό κυρίως όμως ασχολείται με την ζωγραφική. Στη ζωή του έως τώρα έχει ταξιδέψει και έχει ζήσει σε διάφορες χώρες με διαφορετικούς πολιτισμούς, κουλτούρες, συνήθειες. Προσπαθεί πάντα να συλλέξει και να αναγνωρίσει όλη την ομορφιά και το βάθος του κόσμου, θαυμάζοντας κάθε είδος τέχνης καθώς και την ομορφιά της φύσης και των ανθρώπων. Όπως δηλώνει ο ίδιος «Η τέχνη είναι ο όμορφος βελούδινος ερεθισμός στον πυρήνα του μυαλού, των ματιών και των συναισθημάτων. Είναι το απαραίτητο οξυγόνο στο βάθος του ωκεανού και στις ζωές μας. Είναι το ζεστό ρόφημα στην καρδιά του χειμώνα.» Στην έκθεση θα παρουσιάσει ένα σύνολο ζωγραφικών έργων που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Σχετικά με τη Myró Gallery

Η Myró Gallery ιδρύθηκε από τον Σταύρο Μυρωνίδη τον Ιούνιο του 2011. Από το 2020 και εξής υπεύθυνες για τη διαχείριση της είναι η Μαριάνα Ρωσσιάδου και Νικολέτα Λαζαρίδου. Η γκαλερί δίνει ιδιαίτερη σημασία στον αλληλοσεβασμό και το πνεύμα συνεργασίας, και στοχεύει μέσω της πρωτοποριακής προσέγγισης του να δράσει καταλυτικά στην ανάπτυξη και διαμόρφωση της νέας ελληνικής καλλιτεχνικής ταυτότητας, πάντα με συνεργατικό πνεύμα, ενθαρρύνοντας την πρωτότυπη δημιουργία και την καλλιτεχνική ελευθερία. Ο χώρος δεν δεσμεύει καλλιτέχνες, παρά το γεγονός ότι έχει διαχειριστεί με επιτυχία την δουλειά όσων την εμπιστεύτηκαν, επιτυγχάνοντας την ενεργή προώθηση της σε συλλέκτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι συνεργασία με τους καλλιτέχνες αναπτύσσεται μέσα από διαφανείς διαδικασίες. Ο χώρος δίνει έμφαση σε παραστατικές μορφές τέχνης, και την γλυπτική στην σύγχρονη τέχνη, ενώ δεν διστάζει να φιλοξενεί επιλεγμένες αναδρομικές εκθέσεις εγκαθιδρυμένων Ελλήνων δημιουργών, ή/και συλλογές. Η Myró Gallery επικεντρώνεται σε νέους Έλληνες και ξένους δημιουργούς, διαθέτει χώρους ειδικά για εγκαταστάσεις/δημιουργικά projects, φιλοξενεί εκδηλώσεις που συνδιαλέγονται με τις εικαστικές μορφές τέχνης και αναπτύσσει συνέργειες με άλλες πρωτοβουλίες & άλλους τομείς του Myró Group of Culture για την προώθηση του έργου των καλλιτεχνών της. Είναι η μοναδική γκαλερί στην Ελλάδα που προβάλλει συστηματικά την σύγχρονη γλυπτική σε μάρμαρο, και μία από τις λίγες στην Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της Myró Gallery https://www.myro.gr

 

Ωράριο λειτουργίας

Τρίτη – Τετάρτη: 12:00 - 18:00

Πέμπτη – Παρασκευή: 15:00 – 21:00

Σάββατο: 10:00 – 14:00

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου