Αναστασία Κιρλή - Νευρώνες υπό το Σεληνόφως | Ατομική έκθεση

 




Αναστασία Κιρλή

Νευρώνες υπό το Σεληνόφως

H Myro Gallery φιλοξενεί την ατομική έκθεση «Νευρώνες υπό το Σεληνόφως» της Αναστασίας Κιρλή στο χώρο του Art Shop.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 06:00 μ.μ.. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 07:30 μ.μ διάλεξη με θέμα: Ψυχοπαθολογία στην Ιστορία και την Τέχνη.

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοιχτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του  COVID-19.

 

Oνομάζομαι Αναστασία Κιρλή, είμαι 27 ετών και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη.

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία εφημερίδων της Θεσσαλονίκης, τηλεοπτικές εμφανίσεις, τον εθελοντισμό, τα εικαστικά και τη ζωγραφική.

Η σχέση μου με τη ζωγραφική ξεκίνησε τα τελευταία 5 χρόνια κατά τα οποία ασχολήθηκα επαγγελματικά με το μακιγιάζ παιδικών προσώπων

(Kids Face Painting ) και τη ζωγραφική σε πέτρες με τέμπερα. Τους τελευταίους δύο μήνες ξεκίνησα να ζωγραφίζω πλακάκια με χρήση τέμπερας και ακρυλικού.

Για εμένα η ζωγραφική είναι ένα ευγενές πάρεργο μέσω του οποίου ανακαλύπτω τον εαυτό μου, καλλιεργώ το πνεύμα μου, εξωτερικεύω τα συναισθήματα και τις γνώσεις μου για τον κόσμο. Μέσω της ζωγραφικής μου, διαφαίνονται οι επιρροές μου από την Ιστορία, την Ψυχολογία και τις Νευροεπιστήμες σε ένα αρμονικό συνονθύλευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου