Ειρήνη Μητούδη - Ατομική Έκθεση | Art Shop


Η Myró Gallery φιλοξενεί την ατομική έκθεση της Ειρήνη Μητούδη, στον χώρο του Art Shop. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου.

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Η Ειρήνη Μητούδη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων με έδρα την Θεσσαλονίκη, είναι ένας άνθρωπος με πάθος για δημιουργία και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η ζωγραφική σε συνδιασμό με το κολάζ πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στην ζωή της. Έχει συμμετάσχει με έργα της, σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτό που την εξιτάρει είναι ότι ταξιδεύοντας νοερά στον κόσμο του μη υπαρκτού, συνθέτει εικόνες αλληγορικές, οι οποίες αφήνουν πολλές φορές και ηχηρά μηνύματα! Για εκείνη, είναι πολύ σπουδαίο, τα έργα της να έχουν αλληλεπίδραση με τον θεατή και απολαμβάνει να ακούει από εκείνους, το τί αφουγκράζονται από την θέασή τους.

Με μεγάλη της χαρά ,όλα αυτά θα τα μοιραστεί μαζί μας, στην ατομική της έκθεση που θα λάβει χώρα στην γκαλερί Myro !

Μια μικρή πρώτη γεύση της εικαστικής της διήγησης θα αποτελέσει το έναυσμα για ακόμη περισσότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου