Aναστασία Γιατροπούλου - Ατομική έκθεση | Vitrina

 


Η Myró Gallery φιλοξενεί την ατομική έκθεση της Αναστασίας Γιατροπούλου, στον χώρο της Βιτρίνας. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου.

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

 

Λίγα λόγια από την καλλιτέχνη:

Ονομάζομαι Αναστασία Γιατροπούλου. Έχω σπουδάσει ελληνική φιλολογία στο ΑΠΘ κ ασχολούμαι εδώ και δέκα χρόνια επαγγελματικά με την τέχνη της δερματοστιξίας. Η επαφή μου με την ζωγραφική ξεκίνησε ερασιτεχνικά σε παιδική ηλικία, ενώ εντατικοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια αφενός για να εξελιχθώ στο τατουάζ κ αφετέρου για να αναπαριστώ αρχικά όσα μου έκαναν εντύπωση από μια διεξοδική μελέτη των αρχαίων πολιτισμών από φιλοσοφικής κ μυθολογικής σκοπιάς. Χρησιμοποιώ κάρβουνο σε χαρτί κ αποδίδω ρεαλιστικά αυτά που αναπαριστώ. Έχω επίσης δουλέψει ακρυλικό σε καμβά με χρώμα κάτι το οποίο σκοπεύω να εντατικοποιήσω μελλοντικά. Για μένα η ζωγραφική και η τέχνη κατ΄επέκταση αποτελεί το οξυγόνο μου, απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας μου και θεωρώ πως βοηθάει καταλυτικά στο να γίνει ο κόσμος ομορφότερος.

Ωράριο Λειτουργίας:

Τρίτη - Παρασκευή 17:00 - 21:00

Σάββατο 10:00 - 14:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου