Capture the moment | Ομαδική έκθεση φωτογρφίας

 

"Capture the Moment": Μια Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας στην Myro Gallery

Εγκαίνια: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023, ώρα 19:00

Διάρκεια: Έως και την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023

Διεύθυνση: Myro Gallery, Νικηφόρου Φωκά 8, Θεσσαλονίκη

Επιμέλεια: Μαρίανα Ρωσσίαδου

Η Myro Gallery είναι ενθουσιασμένη να ανακοινώσει την επερχόμενη ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τον τίτλο "Capture the Moment" που θα λάβει χώρα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θα ανοίξει τις πόρτες της την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023, στις 19:00, και θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023, στην Myro Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, Θεσσαλονίκη).

"Capture the Moment" είναι μια έκθεση που αποκαλύπτει την μαγεία της φωτογραφίας στον σύγχρονο κόσμο, έναν κόσμο όπου η ταχύτητα και η αμεταβλητή κίνηση επικρατούν. Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν σε αυτή την έκθεση αναδεικνύουν τη δύναμη της φωτογραφίας να αποτυπώνει στιγμές, να συλλαμβάνει συναισθήματα και να αφηγείται ιστορίες μέσα από τα φωτογραφικά τους κλικ.

Η έκθεση αντικατοπτρίζει την ευαισθησία των φωτογράφων και την αφοσίωσή τους στην τέχνη της φωτογραφίας. Από τον αυθεντικό τρόπο που αποτυπώνουν το φως μέχρι την επιλογή των στιγμών που αξίζει να αιωρούνται στο χρόνο, αυτή η έκθεση αναδεικνύει τη δύναμη της φωτογραφίας να καταγράψει το παρόν και να αφήσει μια ανεξίτηλη εντύπωση.

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν στην έκθεση "Capture the Moment" είναι:

Αδράχτα Κατερίνα, Ακκασιάδου Ελπινίκη, Γκίζης Μάρκος, Γκίκας Ευάγγελο, Γιαννούτσου Χριστίνα, Καπιζιώνης Παναγιώτης, Κόσυβας Θάνος, Λυπηριδου Μαρίνα, Μακρίδης Σταύρος, Σουλδάτου Λίλια, Χρυσοχοίδης Γεώργιος.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό Τρίτη 15:00 - 21:00, Τετάρτη 10:00 - 16:00, Πέμπτη - Παρασκευή 15:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 - 14:00

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Myro Gallery στο 2310269187.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου