Η συνεργασία της Myro Gallery με το εστιατόριο Cosmos - Routes of Kosher

 


Μια καινοτόμα συνεργασία ανάμεσα στη Myro Gallery και το εστιατόριο Cosmos - Routes of Kosher πραγματοποιείται με σκοπό την προώθηση της τέχνης μεταξύ των τουριστών που επισκέπτονται την πόλη αλλά και των πολιτών της. Η γενική διευθύντρια και Executive chef Αναστασία Μπέκα λέει: «Η τέχνη φέρνει κοντά τους ανθρώπους, όπως και το φαγητό. Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να απολαμβάνεις και τα δύο πράγματα ταυτόχρονα.» Το Cosmos - Routes of Kosher αποτέλει το μοναδικό Κosher εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο όρος «Kosher»  παραπέμπει σε κάτι αγνό ή κατάλληλο, καθώς σχετίζεται με τον εβραϊκό διατροφικό νόμο. Οι νόμοι του Κosher ορίζουν ποια τρόφιμα μπορεί και ποια δεν μπορεί να φάει ένα άτομο, καθώς και πώς πρέπει να παράγει και να χειρίζεται ορισμένα τρόφιμα. Οι νόμοι ορίζουν επίσης ποιους συνδυασμούς τροφών πρέπει να αποφεύγουν οι άνθρωποι.


Το πρότζεκτ αυτό στεγάζεται στην οδό Καλαποθάκη, σε έναν πολυτελέστατο και καλόγουστο χώρο, γεμάτο τέχνη υψηλής  αισθητικής. Η επίσκεψη σας μπορεί να αποτελέσει βιωματική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει με τις γεύσεις της Fusion Kosher κουζίνας.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα έργα που φιλοξενούνται στον χώρο επισκεφτείτε το site του Myro Group.

https://myroauctions.gr/

Σχετικά με έμας:

Η εταιρεία ηγείται ενός συνόλου δραστηριοτήτων ανάπτυξης, παραγωγής και προβολής ποιοτικής σύγχρονης τέχνης, μέσω της Myro Gallery, της πλατφόρμας γλυπτικής Greek Marble Initiative και των Διεθνών Συμποσίων που φιλοξενεί και διοργανώνει. Ο οίκος δημοπρασιών Myrό Antiques House προσπαθεί μέσα από τις δημοπρασίες και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, να εδραιώσει και στην Βόρεια Ελλάδα τον θεσμό της δημοπρασίας, όπως αυτή εννοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και ως απάντηση στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Επίσης επιδιώκει να αναδείξει την Ελλάδα διεθνώς μέσω δραστηριοτήτων Real Estate που περιλαμβάνουν τη δημιουργία ειδικής πλατφόρμας για τη διάθεση διακεκριμένων ακινήτων και νησιών από ιδιώτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου