“Now just let me stay at home and embroider in peace” - Ιουλία Φλωρέντζη | Art Shop

 


Η Myró Gallery με μεγάλη χαρά φιλοξενεί την ατομική έκθεση της Ιουλία Φλωρέντζη, “Now just let me stay at home and embroider in peace” στον χώρο του Art Shop. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 στις 18:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 16 Απριλίου.

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Η Ιουλία Φλωρέντζη γεννήθηκε το 1998 στην Καβάλα. Αποφοίτησε απο το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Καλών Τεχνών του ΑΠΘ το 2022, όπου σπούδασε ζωγραφική στο 3ο εργαστήριο με καθηγητή τον Γιώργο Τσακίρη. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες ομαδικές εκθέσεις και έχει πραγματοποιήσει 2 ατομικές.

Το έργο της αφορά ποικίλα μέσα, όπως αυτό του κεντήματος, της γλυπτικής κατασκευής και της εγκατάστασης. Στο περιεχόμενο της δουλειάς της αξιοσημείωτο ρόλο παίζει το θηλυκό στοιχείο και ζητήματα του φεμινισμού του σήμερα αλλά και του χθες, σε συνάρτηση με μία χαρακτηριστική  βιωματικότητα που τη καθορίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου