Novarte project SKG | Project Room

 



Η Myró Gallery παρουσιάζει την ομαδική έκθεση Novarte project SKG στον χώρο του Project Room, υπό την επιμέλεια της Mαριάνας Ρωσσιάδου. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 στις 06:00μμ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 16 Απριλίου.

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Το Novarte project SKG αποτελεί μια ομαδική έκθεση ανερχόμενων εικαστικών, προπτυχιακών φοιτητών της Σχολών Καλών Τεχνών ΑΠΘ και λοιπών ιδρυμάτων, που δραστηριοποιούνται καλλιτεχνικά στην Θεσσαλονίκη.  Οι συμμετέχοντες έρχονται να παρουσιάσουν ένα δείγμα της προσωπικής τους δουλειάς στο κοινό και να προβληματίσουν με τον καλλιτεχνικό τους «λόγο». Σκοπός της έκθεσης είναι να αναδείξει νέους καλλιτέχνες και να προβάλει μέσα από την φρέσκια ματιά τους, τους προβληματισμούς και της ανησυχίες που αφορούν τον σύγχρονο άνθρωπο την εποχή που ζούμε.

Συμμετέχουν:

Ορέστης Ντέλμας

Κλεάνθη Πάλλα

Ελένη Τσιαξερλή

Ελένη Τσιγάρα (Αμπι)

Λια Κατσιμένη

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Κυριακή – Δευτέρα / Κλειστά
Τρίτη – Παρασκευή / 17:00 – 21:00
Σάββατο / 10:00 – 14:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου