Δέσποινα Παπανδρέου - Ατομική έκθεση | Show Room

 

Η Myró Gallery με μεγάλη χαρά φιλοξενεί την ατομική έκθεση της Δέσποινας Παπανδρέου στον χώρο του Show Room. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2021 στις 18:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 2 Απριλίου.

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Η Δέσποινα Παπανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Η επαφή της με τον πηλό, ανέδειξε το καλλιτεχνικό της ταλέντο και την έκανε να συνειδητοποιήσει την αγάπη της για την τέχνη. Έτσι ξεκίνησε μαθήματα Κεραμικής- Αγγειοπλαστικής στην σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και ζωγραφικής στην σχολή του Αγιογράφου- Ζωγράφου Κώστα Γεωργιάδη , τα έτη 1993-1996. Μέτα την αποφοίτηση της από την σχολή κεραμικής- αγγειοπλαστικής διατήρησε το δικό της εργαστήριο (1996-1998). Έπειτα ανέλαβε την διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης, το τουριστικό γραφείο "ROLLING TRAVEL", το οποίο εξακολουθεί να έχει έως σήμερα. Για κάποια χρόνια η ενασχόληση της με την τέχνη πέρασε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με την ζωγραφική-γλυπτική, υιοθετώντας το δικό της μοναδικό στυλ, το οποίο χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα και γεωμετρίες.

 

Έχει λάβει μέρος σε διαδικτυακές γκαλερί όπως:

Από το 2019 έως σήμερα : PLOGIX GALLERY

Από το 2019 έως σήμερα : ART EVINCE

Από το 2021 έως σήμερα : TRICERA ART GALLERY.

Τον Αύγουστο του 2021 έλαβε μέρος στη έκθεση "ATHENS OPEN ART"

Ενώ με την ομάδα καλλιτεχνών της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, έλαβε μέρος στις ομαδικές εκθέσεις

τον Δεκέμβριο του 2021 στην "ForMe 1821" , και τον Φεβρουάριο του 2022 στην έκθεση "700 μερες-19".

Επίσης τον Ιανουάριο του 2022 έλαβε μέρος στην έκθεση "GREEN. GREEN WORLD" της LA Fenice Art Gallery Hong Kong

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου