Ομαδική Εικαστική Έκθεση: We Shape Reality

Η MYRÓ Gallery σας προσκαλεί, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, στις 7:30 μ.μ., στα εγκαίνια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης που επιμελείται η εικαστικός Γεωργία Τρούλη, με τίτλο "We Shape Reality".

Η έκθεση θα στηθεί στο Main Room της γκαλερί και διαρκέσει 5 ημέρες, ξεκινώντας από την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 22 του ίδιου μήνα. Η επίσκεψη τις ημέρες Τρίτη και Τετάρτη θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού, ενώ για τις επόμενες ημέρες θα ισχύσει κανόνικα το πρόγραμμα λειτουργίας της γκαλερί.

We Shape Reality:


"Μέσα από την τέχνη αναζητούμε τόσο την έκφραση μιας εσωτερικής φόρμας όσο και την δημιουργία μιας νέας φόρμας σε διάφορα επίπεδα και με διάφορα μέσα και υλικά.
Στην εποχή μας η ενασχόληση με την τέχνη έχει παρουσιάσει μεγάλη άνθιση και αναγνωρίζεται πλέον και ως τρόπος και τόπος εσωτερικής αναφοράς, κάθαρσης και επανεκκίνησης με πολλαπλές προσωπικές και κοινωνικές προεκτάσεις.

Στην ενότητα αυτή θα δούμε θραύσματα και αποτυπώσεις μιας πραγματικότητας που δημιουργούμε και που παράλληλα δημιουργεί την πραγματικότητα.
Κι ενώ όλα έχουν ειπωθεί και αποδοθεί με τέχνη στην Τέχνη, όλα, την ίδια στιγμή, είναι πιο ζωντανά και πιο παλλόμενα από ποτέ με το διαρκές αίτημα για καλλιτεχνική φόρμα και με μια δυναμική που φτάνει τις διαστάσεις του global impact.
Ο καλλιτέχνης δημιουργεί και δημιουργείται μέσα από αυτήν την διαδικασία.
Με τα μέσα που διαθέτει, με αυτά που παρατηρεί, με αυτά που επινοεί. Όπως και ο κάθε άνθρωπος στην καθημερινότητά του.
Η συνειδητότητα της χρήσης τόσο του υποσυνείδητου όσο και του συνειδητού δημιουργεί κατά περιόδους την έλξη για καθαρή φόρμα, για συνεχή δημιουργία, για επέκταση των σημείων αναφοράς.

Στην παρούσα θεματική θα απολαύσουμε έργα από καλλιτέχνες που έχουν διαφορετική αφετηρία αλλά με κοινό σημείο φυγής τόσο την διαμόρφωση έργου, τον σχηματισμό διαφόρων στρωμάτων συναισθήματος και πνευματικής διεργασίας καθώς και την δημιουργία μιας καλλιτεχνικής πραγματικής πραγματικότητας στην αρχή μιας νέας δεκαετίας."

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι :
Γιάννης Καμίνης
Χριστίνα Μαυροπαίδη
Ελευθερία Χρηστάκη
Κιρσίκα Σούστιελ
Αλέκανδρος Καροζάς
Γεωργία Γρηγοριάδου
Γεωργία Τρούλη

Γεωργία Τρούλη
Εικαστικός

H Γεωργία Τρούλη γεννηθηκε το Νοέμβριο του 1979.Κατάγεται από την Κρήτη. Είναι απόφοιτος της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του Α.Π.Θ.(τμήμα Ψυχολογίας), απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ και φοιτήτρια της σχολής Πολιτικών Επιστημών του ίδιου πανεπιστημιακού ιδρύματος. Ασχολείται με την συγγραφή, έχει εκδώσει έξιποιητικά βιβλία και δημοσιεύει κείμενα και ποιήματα σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά λογοτεχνικά περιοδικά.Παράλληλα πραγματοποιεί δράσεις στην πόλη με ομάδες ποιητών και καλλιτεχνών(Ασμα Ασμάτων-Ροτόντα, Ρώμος Φιλύρας- Ψυχιατρικό Νοσοκομείιο Θεσσαλονίκης, Γυναικέια Κραυγή- Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, 3χ3 Πεδίο Δράσης Κόδρα κ.α.).Έχει πραγματοποιήσει τεσσερις ατομικές εκθέσεις και έχει λάβει μέρος σε ομαδικές.Έργα της έχουν φιλοτεχνήσει λογοτεχνικά περιοδικά και βιβλία εκδόσεων. Εργάζεται στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση ως εικαστικός.


Στοιχεία Εκδήλωσης:


MYRÓ Gallery - Main Room (Νικηφόρου Φωκά 8, 546 21, Θεσσαλονίκη)
Εγκαίνια Έκθεσης: Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, 7:30 μ.μ.
Διάρκεια Έκθεσης: Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 - Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020
Μέρες/ Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη - Τετάρτη/ Κατόπιν ραντεβού, Πέμπτη - Παρασκευή/ 17:00 - 21:00, Σάββατο/ 11:00 - 15:00
www.myro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου