Πρόσκληση ενδιαφέροντος- Επιμελητικές και ανεξάρτητες προτάσεις


Ψάχνουμε επιμελητικές ή/ και ανεξάρτητες προτάσεις συνεργασίας για περίοδο τριών εβδομάδων που ξεκινάει στις 2 και φτάνει έως και τις 22 Μαρτίου 2020.

Στείλτε μας την πρόταση σας σε email, στο gallerymyro@gmail.com, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ενδεικτικό υλικό της δουλειάς σας και θα έρθουμε εμείς σε επαφή μαζί σας, προτείνοντας το καταλληλότερο πακέτο για την περίπτωση σας.
           Η MYRÓ Gallery ιδρύθηκε από τον Σταύρο Μυρωνίδη στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον χώρο του Πολιτισμού και των εικαστικών τεχνών (MYRÓ Antiques House, Greek Marble Initiative, κ.α.) τον Σεπτέμβριο του 2011.
Πέντε διακριτοί χώροι συναποτελούν τη MYRÓ Gallery, με κοινή κεντρική είσοδο στην διεύθυνση: Νικηφόρου Φωκά 8, περιοχή Λευκού Πύργου, Κέντρο Θεσσαλονίκης. Αυτόνομα ο καθένας φιλοξενεί εκθέσεις σε μηνιαία βάση, με κοινές ημερομηνίες εγκαινίων. Ο χώρος δίνει σε νέους ανερχόμενους Έλληνες δημιουργούς, ευνοεί συνεργατικά σχήματα μεταξύ καλλιτεχνών, παρουσιάζει πολλά projects και concept εκθέσεις, και παρουσιάζει συχνά εκθέσεις σύγχρονης γλυπτικής και σε συνεργασία με την Greek Marble Initiative.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου