Ατομική Έκθεση του Βασίλη Τσιούτσια


Στο Project Room της Μyro Gallery θα φιλοξενείται με μεγάλη μας χαρά η ατομική έκθεση του Βασίλη Τσιούτσια, η οποία θα διαρκέσει 2 εβδομάδες.Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 19:30.

"Οτι κάνουμε και ότι υπάρχει περιέχει τη φθορά,η οποία μεταβάλει μορφολογικά τα πράγματα και προσφέρει με τον τρόπο της μια αισθητική. Η δημιουργικότητα και η φαντασία του ανθρώπου κατασκευάζει εικόνες, δομημένες γεωμετρικές που οριοθετούν φόρμες. Αυτή τη παγιωμένη κατάσταση έρχεται να αλλάξει η φθορά διαβρωνοντας λειαινοντας γωνίες, αποκαλύπτοντας υλικά και χαλαρωνοντας το σφίξιμο της ανθρώπινης παρεμβατικοτητας, βοηθώντας στην καλύτερη αφομοίωση της εικόνας με το φυσικό περιβάλλον.

Αυτή την αισθητική (της φθοράς) είναι που παρατηρώ στο καθημερινό αστικό τοπίο,τα γκράφιτι στους τοίχους που γίνονται ενα με τις επιφάνειες που αφήνουν κενές οι πεσμένοι σοβάδες,τις σκισμένες αφίσες στις στάσεις των λεωφορείων που καλύπτουν η μία την άλλη,τα σκασιματα στην άσφαλτο και τα πασαλειμμενα πλακάκια πεζοδρομίου.
Στη δουλειά μου αυτή συμμερίζομαι το χάος του φθαρμένου αστικού τοπίου και φτιάχνω συνθέσεις,ξεφλουδιζοντας κολλητικες ταινίες και αφήνοντας μελάνια να τρέξουν πάνω στο καμβά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου