Χρώμα σε νερό ΙΙ -Βόρειες αποχρώσεις


Ο διοργανωτής της σειράς εκθέσεων "Χρώμα σε νερό" Πάρης Καπράλος σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στα εγκαίνια της έκθεσης σύγχρονης Ελληνικής υδατογραφίας με διακριτικό τίτλο "Βόρειες αποχρώσεις" που θα λάβουν χώρα στην Myrό Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, περιοχή Λευκού Πύργου, κέντρο Θεσσαλονίκης) την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00 (οκτώ το βράδυ).

Πέλα Κονταξή- Ατομική Έκθεση

Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε στο Project room της Myro Gallery την εξαιρετική καλλιτέχνη Πέλα Κονταξή. Τα εγκαίνια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα.

S- Θήσεις

Η Myro Gallery είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενεί τo project της Χρύσας Μπαρζόκα.
Το project θα διαρκέσει μια εβδομάδα από τις 7 έως και τις 13 Οκτωβρίου και θα είναι ανοιχτό για το κοινό τις ώρες λειτουργίας της Gallery. Ta εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 20:00.

Ονόματα Συμμετεχόντων :
Μαριλένα Μπιτζάνη, Μαρία Σεραφειμίδου, Σωτήρης Νέστορας, Άγγελος Παπουτσής, Μαρίνα Σουζντάλτσεβα, Αλέξανδρος Καρόζας, Αrc n Scu, Βαγγέλης Κουμπής, Βικτώρια Γεράκη, Κώστας Μελετιάδης, Φανή Μουστακίδου, Ειρήνη Λαζαρίδου, Γιάννης Αδαμόπουλος, Add my view, Μιχάλης Σισμανίδης, Μαρία Μπόζια, Παναγιώτης Φτάρας, Χρύσα Μπαρζόκα, Μιχάλης Σισμανιδης, Κωνσταντίνος Γιαννακούλας, Δαυίδ Παναγιωτίδης και Γιάννης Καμίνης. Εντός του πρότζεκτ θα πραγματοποιηθτεί η ατομική έκθεση της Πέλλας Κονταξή.

Οι Κούκλες

Η Μυρό Γκαλερί έχει τη χαρά να υποδεχθεί στον χώρο του Art Shop την βραβευμένη στην Ιταλία Εικαστικό Κατερίνα Πατράγκου,
με την νέα της σειρά 'Οι Κούκλες'.
Πρωτότυποι καμβάδες που θα ξεχωρίσουν, στην πρώτη Ατομική της Έκθεση για το 2019.
Τα Εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 17 Σεπτ. και ώρα 7.30 μμ.