Πρόσκληση για Προτάσεις Ατομικής Εικαστικής Έκθεσης στη Myro Gallery

 

🎨 Πρόσκληση για Προτάσεις Ατομικής Εικαστικής Έκθεσης στη Myro Gallery 🎨

Είμαστε ενθουσιασμένοι που απευθύνουμε μια πρόσκληση σε ταλαντούχους καλλιτέχνες για πραγματοποίηση μίας ατομικής έκθεσης τέχνης στη Myro Gallery που βρίσκεται στη Νικηφόρου Φωκά 8 στην Θεσσαλονίκη.

Σχετικά με τη Myro Gallery,

Η Myrό Gallery λειτουργεί ως πολυχώρος σύγχρονης τέχνης από το 2011 με πρόγραμμα σε ετήσια βάση φιλοξενώντας εκθέσεις και εικαστικές δράσεις δεκάδων καλλιτεχνών. Την συναποτελούν 5 διακριτοί χώροι, σε ένα ακίνητο μεγαλύτερο από 250 τ.μ., με κοινή κεντρική είσοδο στην διεύθυνση: Νικηφόρου Φωκά 8, περιοχή Λευκού Πύργου, Κέντρο Θεσσαλονίκης. Αυτόνομα ο καθένας φιλοξενεί εκθέσεις με κοινές ημερομηνίες εγκαινίων.

Οδηγίες υποβολής:

Πρόταση: Δώστε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ατομική σας έκθεση, περιγράφοντας το καλλιτεχνικό σας όραμα, τα προβλεπόμενα έργα και τη συνολική ιδέα. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τον προτεινόμενο τίτλο και μια σύντομη περιγραφή της έκθεσης.

Έργα τέχνης: Συμπεριλάβετε μια συλλογή εικόνων που παρουσιάζουν τα έργα τέχνης που σκοπεύετε να παρουσιάσετε κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Κάθε εικόνα πρέπει να συνοδεύεται από τον τίτλο, τις διαστάσεις, το μέσο και το έτος δημιουργίας της.

Δήλωση καλλιτέχνη: Δώστε μια συνοπτική δήλωση καλλιτέχνη που ρίχνει φως στο καλλιτεχνικό σας ταξίδι, τις επιρροές και τον τρόπο με τον οποίο η δουλειά σας αντηχεί στο κοινό.

Βιογραφικό: Επισυνάψτε ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα που αναδεικνύει τα καλλιτεχνικά σας επιτεύγματα και τις προηγούμενες εκθέσεις σας.

Στείλτε μας την προτασή σας στο gallerymyro@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου