Do Nothing - Ομαδική Εικαστική Έκθεση στην Myro Gallery

 

Εγκαίνια: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023, ώρα 19:00

Διάρκεια: Έως και την Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023

Διεύθυνση: Myro Gallery, Νικηφόρου Φωκά 8, Θεσσαλονίκη

Επιμέλεια: Μαρίανα Ρωσσίαδου

Η Myro Gallery ανακοινώνει την επερχόμενη ομαδική έκθεση με τον τίτλο "Do Nothing" που θα λάβει χώρα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θα ανοίξει τις πόρτες της την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023, στις 19:00, και θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2023, στην Myro Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, Θεσσαλονίκη).

Η ομαδική έκθεση "Do Nothing" αναδεικνύει την τέχνη του να μην κάνεις τίποτα ως ένα βαθύτατο είδος έκφρασης. Μέσα από το κεντρικό μήνυμα της ιδεολογίας "Do Nothing," οι καλλιτέχνες προσκαλούνται να εξερευνήσουν τη σημασία της ξεκούρασης, της χαλάρωσης, και της ενδοσκόπησης μέσα από την τέχνη τους.

Σε μια εποχή που η κοινωνία επιδοκιμάζει τη συνεχή δραστηριότητα, η έκθεση προκαλεί το κοινό να ανακαλύψει την ομορφιά της ακινησίας και να αποσυνδεθεί από την ανελέητη πίεση των στόχων και των επιτευγμάτων.

Μέσα από έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, και άλλων καλλιτεχνικών μέσων, οι καλλιτέχνες απεικονίζουν τη δύναμη της σιωπής, της περισυλλογής, και της παρουσίας. Καλούνται να μας ξεναγήσουν σε έναν κόσμο όπου η τέχνη συναντά τη φιλοσοφία του να μην κάνεις τίποτα, δημιουργώντας μια παράλληλη πραγματικότητα όπου ο χρόνος επιβραδύνεται και η στιγμή γίνεται αιώνια.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση "Do nothing" είναι:

Αλεξάνδρα Μπανταλούκα, Αναστασία Ανθρακοπούλου, Βασιλική Μπατζόλη, Δήμητρα Παπαγεωργίου, Έλλη Καρατσιώλη, Ελένη Δίζα, Σταμάτης Κανελλόπουλος, Λένα Σπάνια, Λίλια Σουλδάτου, Μαρία Βλασερού, Μαρίνα Λυπηρίδου, Ράνια Χρήστου, Σμαρώ Μανιάτη, Σοφία Σωτηροπούλου, Σπύρος Μαυρούλιας, Στεφανία Παπαδοπούλου, Ύρια Χωριανοπούλου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό Τρίτη 15:00 - 21:00, Τετάρτη 10:00 - 16:00, Πέμπτη - Παρασκευή 15:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 - 14:00

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Myro Gallery στο 2310269187.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου