Master Class Ζωγραφικής του Χάρη Μητρούση


 

Η Myró gallery σε συνεργασία με τον εικαστικό Χάρη Μητρόυση θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από Master classes στο τομέα της Ζωγραφικής στον χώρο της γκαλερί. Το πρώτο μάθημα θα γίνει την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 18:00 και θα επαναλαμβάνεται κάθε Παρασκευή.

 

Για την είσοδο στα μαθήματα θα πρέπει να γίνει ένδειξη πιστοποιητικού νόσησης, εμβολιασμού ή Rapid. Υποχρεωτική είναι η χρήση της μάσκας.

Κόστος Συμμετοχής: 25€

 

Σημειώνει ο Χαρής Μητρούσης:

 

Σκεφτόμουν καιρό να μοιραστώ με άλλους τον τρόπο με τον οποίον μπορεί κάποιος να φέρει ένα κομμάτι από το κόσμο τον ονείρων στην πραγματικότητα, εγκεφάλων πού ψάχνουν αυξημένες εμπειρίες πέρα από τις ουσίες. Αναφέρομαι στην ρήση του Σαλβαδόρ Νταλί- "Δεν παίρνω ναρκωτικά, είμαι ναρκωτικό". Φαίνεται έπρεπε να ωριμάσω για να ζήσω το - με ένα τίποτα, γίνεται ό παράδεισος...Καλός ο παράδεισος αλλά λίγο μακρινός . Μετά ... μόνος σου, ούτε στο παράδεισο. Έτσι με τον κύριο Μυρωνίδη σχεδιάσαμε ένα πρότζεκτ πού θα σάς ξαφνιάσει επειδή αποφεύγει το κοινό τρόπο σκέψης και οδεύει προς εμπειρίες πού έχουν στο κέντρο την οπτασία. Μοιάζει με θρησκευτική μυστική συνάντηση, διότι απευθύνεται σε αυτές τις σφαίρες του ψυχικού κόσμου... Ενημερωθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Myró gallery! Ελάτε και δεν θα χάσετε.

 

Τί θα μάθατε σε ένα Master class ζωγραφικής;


Είναι η διαδικασία που ακολουθείται η όποια πρέπει να συμπορεύεται με τις δυνατότητες που έχει το μυαλό σας να φτιάξει μία ιστορία αρκετά ενδιαφέρουσα ώστε να έχει αξία και για τους άλλους. Για ένα ήδη έμπειρο ζωγράφο, η επαφή με διαφορετικό τρόπο σκέψης και εξελιγμένη τεχνική πάντα εμπλουτίζει τις εμπειρίες του και του ανοίγει καινούριες προοπτικές. Για έναν νέο τον εισαγάγει στην εξέλιξη ενός έργου τέχνης βήμα- βήμα, τον τρόπο σκέψης ενός δημιουργού, και την χαρά της νίκης όταν καταφέρεις να βρεις και άλλα ταλέντα σου. Στο τέλος της διαδρομής αυτής, θα έχετε ένα έργο τέχνης να σας θυμίζει τις τρεις υπέροχες ώρες, πού μπορεί να γίνουν ξεκίνημα για μία αλλαγή στην ζωή σας.

Myrό Gallery

Νικηφόρου Φωκά 8, περιοχή Λευκού Πύργου, κέντρο Θεσσαλονίκης

Ώρες / Μέρες: Τρίτη - Παρασκευή: 17:00 – 21:00. Σάββατο: 10:00 – 14:00.

Τηλέφωνο: 231 0269187 - 6971890213

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου