Ελένη Σιμώνη - Ατομική έκθεση | Main Hall


 

Η πρώτη ατομική έκθεση της Ελένης Σιμώνη στη Myro Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκη), εγκαίνια Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 18:00. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Η Σιμώνη είναι μία καλλιτέχνης που έχει προκαλέσει εντυπώσεις λόγω του ακατέργαστου ταλέντου της και της σύγχρονής της προσέγγισης στην τέχνη. Ο κόσμος της περιτριγυρίζεται από ελληνικά στοιχεία, άνθη, χρωματιστές αύρες και μία ροζ μελαγχολία που έχει σχολιαστεί σε διάφορες συνεντεύξεις της. Η μοναδική τεχνική της που συνδυάζει τη φωτογραφία και διάφορα mixed media έχει διακριθεί ανάμεσα από κορυφαίους καλλιτέχνες στο εξωτερικό, σε εκθέσεις στο Μιλάνο, το Λονδίνο, το Μόντε Κάρλο, τη Μαδρίτη και την Ελλάδα. Η Σιμώνη ξεκίνησε να εργάζεται ως καλλιτέχνης στις αρχές του κορωνιού, όταν αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια ζωής στο Λονδίνο. Είναι ακόμα η αρχή της καριέρας της και έχει πολλά να δώσει στον χώρο των τεχνών. Το Σεπτέμβριο άνοιξε το προσωπικό Studio της στη Θεσσαλονίκη όπου έχει δημιουργήσει την καινούργια της σειρά έργων. Η έμπνευση της είναι ο έρωτας, οι αύρες των ανθρώπων και η κομψότητα μιας Ελλάδας που δακρύζει.

-       Έχει συμμετάσχει στο Monaco International Art Fair, Van Gogh Madrid Exhibition, Visual Space Featured Artist, Myro Gallery ‘Anti-stress’ Exhibition, 100 Σύγχρονοι Έλληνες Εικαστικοί (Εκδόσεις Όστρια), Contemporary Art Curator ‘River of Dreams’ Exhibition, Visionary Art Collective ‘When Words fail’ Exhibition, Mads Milano ‘Philo poem’ Gallery Exhibition, Visual Space ‘Spring Virtual Exhibition’, Art Number 23 London - Athens, ΔΕΚΑ 5/ΕΝΔΕΚΑ, Art Time Gallery Athens, Hansford and Sons, Greek Artists Hub & Woman Artist Collaboration

-     Έχει προβληθεί στα περιοδικά Parallaxi, Glow Magazine, Lifo, Kathimerini, Pikap Community, The Art Space, Greek Artists Hub, Visual Space Magazine, Contemporary Art Curator, Polis Magazino, Arts and Antiques Greek, Kalo Mina (New York Magazine), VOL UP (Paris Magazine)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου