Γ΄ κύκλος Διαλέξεων: Σεξ, Σύμβολα και Χρώματα στην Τέχνη - Αναστασία Κιρλή


Στη Myro Gallery θα διεξαχθεί η διάλεξη της Αναστασίας Κιρλή με θέμα: Σεξ, Σύμβολα και Χρώματα στην Τέχνη .

Η διάλεξη αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου 2022 και 2 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα προσέλευσης στο χώρο 19:15.

Aπαραίτητο για την είσοδο στο χώρο της Myro Gallery είναι:

το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή

διαγνωστικό Rapid test

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ.

Οι καλεσμένοι θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά από επικοινωνία στο anastasia.grecotel@gmail.com.

Oνομάζομαι Αναστασία Κιρλή, είμαι 27 ετών και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας κι Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον μου έχει στραφεί στην αρθρογραφία σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, τηλεοπτικές εμφανίσεις σε εκπομπές, στη ζωγραφική, τα εικαστικά και τον εθελοντισμό.

Μετά τη διεκπεραίωση του ο Β΄ κύκλου διαλέξεων με θέμα: Πανδημία της Πληροφορίας ξεκινάει αισίως ο Γ΄ κύκλος με δύο διαλέξεις ίδιου περιεχομένου. Σε περίπτωση που κάποιος λόγω των συνθηκών με τον Covid-19 ή για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να παρευρεθεί στις 26/01/22, του δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει το σεμινάριο στις 02/02/22. Ας σημειωθεί ότι όποιος δεν παρακολούθησε τον Α΄ ή το Β΄ κύκλο μπορεί να παρακολουθήσει το Γ΄ καθώς η θεματολογία είναι διαφορετική.

Η Ιστορία του σεξ και της σεξουαλικότητας είναι ένα θέμα που διερευνάται τα τελευταία χρόνια από τους σύγχρονους ιστορικούς. Τι ήταν επιτρεπτό και τι όχι στην αρχαιότητα όσον αφορά την απεικόνιση του σεξ στην Τέχνη;

Οι αντίστοιχες κοινότητες ΛΟΑΤΚΙ της αρχαιότητας.

Η παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα.

Η εμφάνιση του Χριστιανισμού και η επίδραση του στην κοσμοθεωρία του αρχαίου κόσμου.

Πως ερμηνεύονται τα σύμβολα και τα χρώματα στην Τέχνη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου