Βασίλης Τερζόπουλος | Ατομική έκθεση

 


Η Myró Gallery φιλοξενεί την έκθεση του Βασίλη Τερζόπουλου στον χώρο του Show Room. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο  30 Οκτωβρίου 2021. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 18:00.

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Τερζόπουλο.

Ο Βασίλης Τερζόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Από τα πρώτα νεανικά του χρόνια ασχολείται με την τέχνη με την ευρεία έννοια αλλά και ειδικότερα με την ζωγραφική. Το ενδιαφέρον του στρέφεται από την αρχή στην προσωπογραφία και το γυμνό. Η ζωγραφική του είναι ανθρωποκεντρική και τον απασχολεί ότι έχει ζωή και κίνηση. Ο αισθησιασμός και η πλαστικότητα των σωμάτων βάζουν τον θεατή στον κόσμο του και δημιουργούν ανάλογη ατμόσφαιρα. Το μολύβι είναι το μέσο με το οποίο εκφράζεται κατά κύριο λόγο και έχει παλιότερα συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ενώ αυτή αποτελεί την πρώτη του ατομική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου