Αναστάσιος Ηλιάδης «Καραμπάσης» | Ατομική Έκθεση

 


Η MYRÓ Gallery σας προσκαλεί, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 στις 06:00μμ στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του Αναστάσιου Ηλιάδη «Καραμπάση», στο Show room.  Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 27 Νοεμβρίου.

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Αναστάσιος Ηλιάδης «Καραμπάσης»:

Ο Αναστάσιος Ηλιάδης γεννήθηκε στο Αντίγονο Φλώρινας και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη του επαφή με την ζωγραφική έγινε στα δώδεκα του χρόνια όπου ασχολήθηκε με το street art. Το 1990εώς το 1991 φοίτησε στο νεανικό σταυροδρόμι του δήμου Θεσσαλονίκης με δασκάλα την Ελεονώρα Δόγκα Μπαμπανάτσα . Απο το 2000 ζει μόνιμα στο Αντίγονο Φλώρινας και απασχολείται ως αγρότης καθώς επίσης είναι ιδιοκτήτης café-bar από το 2005 στον Φιλώτα Φλώρινας. Ασχολείται με ξύλινες παιδικές κατασκευές και από το 2016 φοιτεί στο καλλιτεχνικό εργαστήρι του ζωγράφου Βασίλη Ελευθεριάδη. Έχει συμμετάσχει σε 2 ομαδικές εκθέσεις και αυτή την εποχή έχει αναλάβει την εικονογράφηση ενός παιδικού βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου