Χριστόδουλος Γρηγοριάδης - Κωνσταντίνος Τερζής | Team project - Πύλη Α


Η Myró Gallery παρουσιάζει το ομαδικό project των εικαστικών Χριστόδουλου Γρηγοριάδη και Κωνσταντίνου Τερζή την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:00 στον χώρο της Πύλης Α παράλληλα με το μουσικό πρόγραμμα που φιλοξενείται. Στους υπολοίπους χώρους θα φιλοξενούνται και άλλα εικαστικά project.

Τις εκθέσεις θα έχουν την δυνατότητα να επισκέπτονται όσοι θελήσουν να δουν παραστάσεις και συναυλίες τις οποίες πρόκειται να φιλοξενήσει η Πύλη Αξιού.

Επίσης ευχαριστούμε την Πύλη Α για τον μεμονωμένο χώρο τον οποίο πρόσφερε αποκλειστικά στους καλλιτέχνες και τους φίλους  για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στην προνομιακή ειδική τιμή των 25€ το άτομο για τραπέζι με φιάλη έξι ατόμων.

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 μπορούν να πραγματοποιήσουν κράτηση στο τηλέφωνο 2310553158 υπ οψιν Κου Σταύρου Μυρωνίδη.

Τόσο την Κυριακή όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου