Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος ⎸Auction for Pink


 

 

Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος   Auction for Pink

Απρίλιος 2019

Μετά τη μεγάλη απήχηση της φιλανθρωπικής δημοπρασίας «Auction for pink», ο οίκος δημοπρασιών Myro Antiques House διοργανώνει και φέτος, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Άλμα Ζωής, μια μεγάλη φιλανθρωπική δημοπρασία φωτογραφιών, έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Άλμα Ζωής.
25 καλλιτέχνες φωτογράφοι από την Αρμενία και 25 από τη Θεσσαλονίκη καλούνται να δωρίσουν ένα ή δύο έργα τους, τα οποίο θα δημοπρατηθούν –τιμή non reserved- στην Gallery Myro, με θέμα «Nostalgia». Τα έργα θα πρέπει να είναι σε ηλεκτρονική μορφή, καθώς θα εκτυπωθούν σε αλουμίνιο. Θα συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας. Όλοι οι καλλιτέχνες θα υπογράψουν συμβόλαιο για τη διασφάλιση των πνευματικών τους δικαιωμάτων.Σκοπός της δράσης μας είναι η σύσφιξη σχέσεων Ελλήνων και Αρμενίων μέσα από την τέχνη αλλά και η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον καρκίνο του μαστού. Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε την αμέριστη βοήθεια της αρμένικης κοινότητας Θεσσαλονίκης. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να δημιουργήσουμε θεμέλια για νέες καλλιτεχνικές συνεργασίες και προώθηση καλλιτεχνών που επιθυμούν να προβληθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το έργο τους, συνοδευμένο από το βιογραφικό τους, στη διεύθυνση: skoeir@hotmail.com ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6983433460 για περεταίρω λεπτομέρειες.
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής 25/2/2019

                                                                                                                        -Ειρήνη Σκούντζου-Υπεύθυνη επιμελήτρια: Ειρήνη Σκούντζου
Γενική επιμέλεια: Εύη Κυρμακίδου

No comments:

Post a Comment