Η Ιστορικός Τέχνης Νικολένα Καλαϊτζάκη Παρουσιάζει το Πρότζεκ "Miniatures" στη MYRO Gallery 8-23/11/2018

  Η Myro Gallery και η επιμελήτρια Εύη Κυρμακίδου έχουν την χαρά να φιλοξενήσουν στο χώρο της γκαλερί το εικαστικό project «Miniatures” της Ιστορικού Τέχνης Νικολένας Καλαϊτζάκη.
Η κ.Καλαϊτζάκη δέχτηκε την πρόσκληση της κ.Κυρμακίδου να οργανώσει και να παρουσιάσει σε αποκλειστικά δική της ιδέα και επιμέλεια, ένα project τις επιλογές της για το χρονικό διάστημα 8/11 έως 24/11/2018.

   H Νικολένα Καλαϊτζάκη σπούδασε Ιστορία & Αρχαιολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Αρχαιολογία & Ιστορία της Τέχνης. Στη συνέχεια έλαβε εξειδικευμένη επιμόρφωση στην Πολιτιστική Επιχειρηματικότητα καθώς επίσης και στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων (ΕΚΠΑ). Σήμερα, είναι τελειόφοιτη – υπότροφος του τμήματος Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (MΑ).
Έχει εργαστεί ως επιμελήτρια εκθέσεων (curator) σε σημαντικούς πολιτισμικούς φορείς, οργανισμούς και φεστιβάλ Τέχνης βλ. Μουσείο Μπενάκη, Κέντρο Τέχνης Καστέλας, Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Κέντρο Έρευνας - Μουσείο Τσιτσάνη, Τρίκαλα, Athens Biennale, συνεργασίες με διάφορες αθηναϊκές γκαλερί & συμμετοχές σε Art-Athina & Art-Thessaloniki, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλίμου, Τrii Art Hub, Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή κ.ά.
Site: https://nikolenakalaitzaki.wordpress.com

No comments:

Post a Comment