Εκθέσεις Απριλίου 2016

Στις εκθέσεις μας που εγκαινιάζονται την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 στις οκτώ το βράδυ και θα διαρκέσουν έναν μήνα ακριβώς, δηλαδή μέχρι τις 21 Μαΐου παρουσιάζουμε στους διακριτούς χώρου που αποτελούν την γκαλερί δύο ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής, μία έκθεση γλυπτικής, και μία εγκατάσταση. Αναλυτικά:

Κεντρική Αίθουσα
Ο Μιχαήλ Τσακουντή παρουσιάζει τη νέα σειρά πορτραίτων του "Bloodline", στην 2η ατομική του στην γκαλερί μας. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Project Room
Παρουσιάζουμε μία καλλιτέχνη της πόλης της Θεσσαλονίκης που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, με σειρά έργων της υπό τον γενικό τίτλο "Αδρεναλίνη". Πρόκειται για την ατομική έκθεση της Ιουλίας Μανούση, περισσότερες πληροφορίες για την οποία θα βρείτε ΕΔΩ.

Greek Marble Initiative Showroom
Αυτόν τον μήνα στον χώρο έκθεσης της Ελληνικής Πρωτοβουλίας Μαρμάρου παρουσιάζουμε τον Andrej Mitevski, έναν διεθνώς ανερχόμενο γλύπτη και ήδη γνωστό στα Βαλκάνια για την δημιουργική φαντασία του και τις ποιότητες της δουλειάς του. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Myro Vitrina
Ως γνωστόν διαθέτουμε τον χώρο της Βιτρίνας μας σε νέους καλλιτέχνες μέσο έκφρασης των οποίων αποτελούν οι εγκαταστάσεις. Αυτό τον μήνα φιλοξενούμε εγκατάσταση του γλύπτη Στράτου Πάλλα. Περισσότερες πληροφορίες για την εγκατάσταση και τον δημιουργό της αντλείτε ΕΔΩ

No comments:

Post a Comment