Εκθέσεις Μαρτίου 2016 | Δήμητρα Ξενάκη / Χριστίνα Μπούκουρ / Ciprian Hopirtean / Κριστιάνα Ηλιοπούλου - Hopirtean


Στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ μας προτείνουμε στο φιλότεχνο κοινό της Θεσσαλονίκης την έκθεση νέας σειράς έργων της Αθηναίας ζωγράφου Δήμητρας Ξενάκη υπό τον τίτλο "Δέησις".  Διαβάστε αναλυτικά για την ζωγράφο και το έργο της ΕΔΩ.

Στο PROJECT ROOM φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής της Χριστίνας Μπούκουρ υπό τον διακριτικό τίτλο "Μνήμης Σπαράγματα". Η Ρουμάνα εικαστικός ο ζωγραφιζει εσωτερικά εγκαταλελειμένων σπιτιών και χώρους χωρίς τους κατοίκους της, με μια ιδιαίτερα ιδιοσυγκρασιακή γραφή. Διαβάστε αναλυτικά για την ζωγράφο και τo έργο της ΕΔΩ.

Με την έκθεση του Ciprian Hopirtean, υπό τον τίτλο “Spinning Infinity” (=Στροβιλιζόμενη αιωνιότητα) εγκαινιάζεται όχι μόνο η έκθεση αλλά και ο χώρος GREEK MARBLE INITIATIVE SHOWROOM. Ο χώρος θα φιλοξενεί στο εξής εκθέσεις γλυπτικής, κυρίως των μελών της Ελληνικής Πρωτοβουλίας Μαρμάρου αλλά και φιλοξενούμενους καλλιτέχνες. Ο Ciprian Hopirtean είναι από τους πρώτους μη- έλληνες γλύπτες  που στήριξαν την Greek Marble Initiative από την πρώτη στιγμή. Διαβάστε αναλυτικά για τον γλύπτη και το έργο του ΕΔΩ.

Την ΒΙΤΡΙΝΑ της γκαλερί καταλαβάνει μια εικαστική εγκατάσταση της Κριστιάνας Ηλιοπούλου - Hopirtean με τίτλο "Εκκολαπτήριο σκέψεων". Διαβάστε αναλυτικά για την καλλιτέχνη και το εννοιoλογικό πλαίσιο της εγκατάστασης ΕΔΩ.

No comments:

Post a Comment