Κεντρική Αίθουσα | Μιχαήλ Τσακουντής -Bloodline

Η Myro Gallery έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του διάσημου Έλληνα πορτραιτίστα Μιχαήλ Τσακουντή, τα οποία θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 στις οκτώ το βράδυ (20.00).

Την έκθεση επιμελείται ο Πάρης Καπράλος.

Ο ζωγράφος θα παρουσιάσει την νεότερη σειρά έργων του με τίτλο “Bloodline”. Μια δουλειά που διακρίνεται για το γνωστό “σκοτεινό” ύφος και την μοναδική απόδοση του χρωστήρα του ζωγράφου που διερευνά τα μύχια της ανθρώπινης ψυχής και του πάθους, όπως εγγράφονται σε ένα πρόσωπο. Ο Μιχαήλ Τσακουντής γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας ζωγραφική με καθηγητή τον Ιωάννη Βαλαβανίδη. Αμέσως μετά παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας και mixed media painting στο Central Saint Martin’s στο Λονδίνο. Εχει δείξει την δουλειά του σε 17 ατομικές εκθέσεις από το 2001 και εξής στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Μύκονο, την Νέα Υόρκη, τα Τίρανα, το Μιλάνο, και το Λονδίνο. Επίσης έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Έργα του έχουν εκτεθεί δύο φορές στην γκαλερί Myro. Τα τελευταία πέντε χρόνια ζει και εργάζεται στη Αθήνα.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 21 Μαϊου 2016. Η Myro Gallery θα είναι ανοικτή για το κοινό Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00, και Σάββατο 11.00 – 15.00 στην διάρκεια της έκθεσης. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

No comments:

Post a Comment