Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος | The Puzzle Project


  • Προθεσμία εκ παρατάσεως: μέχρι την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016
  • Αν έχετε ήδη στείλει τις προτάσεις σας εντός της πρώτης προθεσμίας (29.12.2015) και δεν έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας παρακαλώ καλέστε τον Επιμελητή κ. Πάρη Καπράλο (6948813460)  για να επιβεβαιώσετε την λήψη του email σας!


H Myro Gallery απευθύνει ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος προς εικαστικούς καλλιτέχνες για συμμετοχή στο  "The Puzzle Project", ένα ομαδικό concept project στο οποίο θα συμμετέχουν δεκάδες καλλιτέχνες, και το οποίο θα εγκαινιαστεί στον χώρο της Myro Κόγχη, στις 21 Ιανουαρίου 2016.

Τα έργα θα διατίθενται από την γκαλερί στο φιλότεχνο κοινό σε ενιαία τιμή που θα ισχύει για όλα τα έργα. Το ποσοστό εσόδων που αναλογεί στην γκαλερί θα αποδοθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, ενώ οι καλλιτέχνες θα λάβουν κανονικάτο ποσοστό που τους αναλογεί από την τυχόν πώληση του έργου τους.

Στο πλαίσιο του project η γκαλερί θα εκθέσει κορνιζαρισμένα έργα μέγιστης διάστασης κορνίζας τα  25 εκατοστά, με ασύμμετρο τρόπο, που θα θυμίζει παζλ στον χώρο της Myrό Κόγχη. Τα έργα αυτά μπορεί να είναι ζωγραφική, χαρακτική, κολλάζ, σε χαρτί, καμβά ή άλλο υλικό, αλλά θα πρέπει να κάθε περίπτωση να είναι κορνιζαρισμένα, και, μαζί με την κορνίζα τους, να μην εξέχουν περισσότερο από 4 εκατοστά (ύψος). Όλα τα έργα πρέπει να χρησιμοποιούν ως  μέθοδο ανάρτησης σύρμα στην οπίσθια πλευρά τους.Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες να συμμετέχουν θα πρέπει να αποστείλλουν email με φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή αρχεία της μορφής .jpg σε υψηλή ανάλυση 3-5 έργων που προτίθενται να εκθέσουν μαζί με τους τίτλους των έργων και τις ακριβείς διαστάσεις τους, μαζί με ένα συνοπτκό βιογραφικό σημείωμα, και στοιχεία επικοινωνίας (απαραιτήτως κινητό τηλέφωνο & email), αναγράφοντας στο θέμα "Συμμετοχή στο Puzzle Project", μέχρι την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 τα μεσάνυχτα, στην διεύθυνση myro.thessaloniki@gmail.com. Η προθεσμία είναι εκα παρατάσεως, οπότε δεν θα λάβει νέα παράταση για κανέναν λόγο.

Από τους καλλιτέχνες που θα επιλεγούν η γκαλερί θα εκθέσει 3 έργα της επιλογής της από τον καθένα, θα ενημερωθούν άμεσα από τον επιμελητή με email για την συμμετοχή τους και την ημερομηνία κατά την οποί θα πρέπει να παραδώσουν τα έργα τους στην γκαλερί. Έργα που δεν τηρούν τις προδιαγραφές που τίθονται εδώ, δεν θα εκτεθούν.


No comments:

Post a Comment