Αδιαμεσολάβητες Εκθέσεις & Διάθεση του χώρου για ανεξάρτητα projects

~ENGLISHΗ Myrό Gallery λειτουργεί ως πολυχώρος σύγχρονης τέχνης από το 2011 με πρόγραμμα σε ετήσια βάση φιλοξενώντας εκθέσεις και εικαστικές δράσεις δεκάδων καλλιτεχνών. Την συναποτελούν 4 διακριτοί χώροι, με κοινή κεντρική είσοδο στην διεύθυνση: Νικηφόρου Φωκά 8, περιοχή Λευκού Πύργου, Κέντρο Θεσσαλονίκης. Αυτόνομα ο καθένας φιλοξενεί εκθέσεις με κοινές ημερομηνίες εγκαινίων.

Από την εκθεσιακή σεζόν 2016 -’17 και ανεξάρτητα από το κύριο εκθεσιακό πρόγραμμα της, η Myrό Gallery εισάγει μία νέα πρακτική: σε ενδιάμεσες ημερομηνίες των κανονικών εκθέσεων της διαθέτει τους χώρους της σε ομάδες ή ανεξάρτητους δημιουργούς τους για την έκθεση/διεξαγωγή αδιαμεσολάβητων projects.

O χώρος διατίθεται προς ενοικίαση για διάφορους σκοπούς κατά τμήμα ή κατά το όλο και είναι προσαρμόσιμος ώστε να φιλοξενεί πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων. Ενδεικτικά, αλλά όχι αποκλειστικά, εκτός από αδιαμεσολάβητες εικαστικές εκθέσεις ο χώρος προσφέρεται για την πραγματοποίηση εταιρικών ή εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, τη διοργάνωση ομιλιών και επαγγελματικών εκθέσεων, την φιλοξενία παρουσιάσεων βιβλίων και προβολών.

Επισημαίνεται ότι μπορούμε να δεχτούμε και επιμελητικές προτάσεις (εφόσον ο  Επιμελητής εκπροσωπεί ή συγκαταλέγεται σε ομάδα καλλιτεχνών το project των οποίων θα επιλεληθεί ο ίδιος).

Οι παροχές που περιλαμβάνονται στο κόστος ενοικίασης του χώρου είναι Γραμματειακή Υποστήριξη (υπάλληλος γραφείου), πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο internet 24Mbit WiFi, τεχνικός για το στήσιμο των εκθέσεων (όταν πρόκειται για εικαστικές εκθέσεις/δράσεις). Παράλληλα με την διάθεση των χώρων, υλοποιείται κατ' επιλογήν και με μικρή επιπλέον χρέωση, μία σειρά από συμπληρωματικές υπηρεσίες:


  • Προβολής (έντυπες προσκλήσεις,  αφίσες, υλικό, σήμανση, προβολή μέσω Διαδικτύου, Social Media Marketing)
  • Δημοσιότητας (Δελτία Τύπου, Συνεντεύξεις, Παρουσιάσεις)
  • Τεκμηρίωσης (Φωτογράφιση, Βιντεοσκόπηση, προβολή μέσω διαδικτύου)
  • Catering
  • Ανάπτυξη καθισμάτων

Κατεβάστε πλήρη κατάλογο των υπηρεσιών μας από ΕΔΩ (PDF)> Μιλήστε μας για τις ανάγκες σας ή για το project  που σκέπτεστε  και θα σας κάνουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Για περισσότερες πληροφορίες, για να κλείσουμε συνάντηση και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μπορείτε να μας αποστείλετε email στο myrogroupofculture@gmail.com ή να επικονωνείτε με εκπρόσωπο της γκαλερί στο +30 2310269187.

No comments:

Post a Comment