Πρόσκληση Ενδιαφέροντος | Meet the Artist 4


H Myrό Gallery απαντώντας στις προκλήσεις των καιρών και στην απαίτηση για αδιαμεσολάβητη επικοινωνία του δημιουργού με το φιλότεχνο κοινό, διοργανώνει δύο φορές τον χρόνο μία έκθεση  διαφορετική από τις άλλες. Η επόμενη διεξαγωγή του Meet the Artist έχει προγραμματιστεί για τις 4, 5, 6 Δεκεμβρίου 2014.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον που έχει ήδη εκδηλωθεί για συμμετοχή στην διοργάνωση, ζητούμε από τους καλλιτέχνες που θα ήθελαν να συμμετέχουν να αποστείλουν ένα email με τα έργα τους που θα ήθελαν να εκθέσουν, πληροφορίες για αυτά (π.χ. υλικά, διαστάσεις, είδος) και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, στην διεύθυνση myro.thessaloniki@gmail.com, μέχρι την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014.  Με τους καλλιτέχνες/ομάδες που θα επιλεγούν από αυτή την διαδικασία θα έρθει σε επαφή η γκαλερί προκειμένου να κλειστούν συναντήσεις για την συμμετοχή στο  Project.  Υπεύθυνος για την διαδικασία είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Myrό Gallery κ. Πάρης Καπράλος, ο οποίος θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε ή διευκρίνιση χρειαστείτε, αν τον καλέσετε στο κινητό του (6948813460).  


To project "Meet the Artist" είναι βραχεία έκθεση τριών ημερών στόχος της οποίας είναι να φέρει σε απευθείας επαφή τους φιλότεχνους με τους δημιουργούς – καλλιτέχνες. Στο πλαίσιο του project η γκαλερί παραχωρεί έναν προσυμφωνημένο χώρο σε καλλιτέχνες και ομάδες εικαστικών καλλιτεχνών, ώστε να εκθέσουν ό,τι και όπως επιθυμούν, να διαχειριστούν μόνοι τους την σχέση τους με το φιλότεχνο κοινό, να μιλήσουν με τους επισκέπτες, να κάνουν νέες γνωριμίες και εγκαινιάσουν σχέσεις. Συνήθως 20 - 25 διαφορετικοί καλλιτέχνες ή ομάδες εκθέτουν έργα τους. To Meet the Artist έχει τύχει ευρείας κάλυψης από τα ΜΜΕ από την πρώτη κιόλας διοργάνωση του, και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου τις μέρες που διαρκεί.

Δείτε παλιότερες διοργανώσεις & φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ
2 comments:

  1. Ευχαριστούμε Γιώργο. -Πάρης Καπράλος

    ReplyDelete