Επανασχεδιασμός σελίδας και άλλα...

Πριν μία εβδομάδα αποφασίσαμε να γίνουμε πιο επικοινωνιακοί, και επιλέξαμε το καλύτερο χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους πίνακες και τα έργα τέχνης: το λευκό. Ωστόσο, ο επανασχεδιασμός δεν εμεινε μονάχα στο χρώμα. Πλέον η σελίδα έχει ενσωματωμένες αναζητήσεις του google (ψηλά, στην δεξιά στήλη), και έχει απλοποιημένα και πιο τακτοποιημένα Μενού κάτω από την επικεφαλίδα, που αξίζει να εξερευνήσετε. Πολύ συνοπτικά, επισημαίνω τις εξής αλλαγές:

  • Στο μενού "Εκθέσεις" πλέον υπάρχουν τρεις κατηγορίες: "Τρέχουσες Εκθέσεις", "Μελλοντικές Εκθέσεις" και "Παλαιότερες Εκθέσεις", όπου, στις "Παλαιότερες" θα βρείτε με αντιστροφη χρονολογική σειρά (πρώτα οι πιο πρόσφατες, κατόπιν  οι παλαιότερες) όλες τις εκθέσεις που έχουν γίνει από τότε που αυτή άνοιξε.
  • Στο μενού "Events & Projects" βρίσκετε όλες τις εκδηλώσεις, Projects, συμμετοχές σε Φεστιβάλ, κλπ., που, είτε έχουν διοργανωθεί εντός της gallery από την ίδια, είτε αποτελούν την συμμετοχή της ή την διοργάνωση εκτός των χώρων της.
  • Στο μενού "Meet the Artist" θα βρείτε τα πάντα για το πρωτότυπο εξαμηνιαίο project μας.
  • Στο μενού "Γραφείο Τύπου" θα βρείτε ...καλές προθέσεις, διότι θέλει δουλειά ακόμα, άλλωστε αν το ανοίξετε, τονίζετε με μηνύματα ότι βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή. Προς το παρόν μπορείτε να δείτε μονάχα παλαιότερα Δελτία Τύπου. Σύντομα θα συμπληρωθούν και οι υπόλοιπες ενότητες, και θα υπάρξει σχετικήν ανακοίνωση.
  • Στο μενού "Ανακοινώσεις/Προσκλήσεις" βρίσκετε ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του.
  • Στο μενού "Ποιοι είμαστε" έχει προστεθεί η ιστορία της Myrό Gallery από ιδρύσεως της (με πρόσωπα και πράγματα), η Στρατηγική ανάπτυξης της, μία εκτενής αναφορά στα μέσα Marketing που αξιοποιούμε για την προβολή των δραστηριοτήτων της αλλά  και του έργου των καλλιτέχνών που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους για την προβολή του, μία συνοπτική επισκόπηση του χώρου μέσα από σχεδιάγραμμα και περιγραφή της χρήσης  καθενός από τους διακριτούς χώρους που συναποτελούν την Myrό Gallery, τον τρόπο και τους χρόνους λειτυουργίας της, και, φυσικά, τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας.
  • Στο μενού "ENGLISH" θα βρείτε περασμένες ανακοινώσεις μας στα αγγλικά, και θα διαβάσετε μία είδηση: από τον Δεκέμβριο του 2014 θα διαβάζετε και στα αγγλικά (για να έχουν πρόσβαση στην ύλη μας ξενόγλωσσοι, αλλά και να μπορείτε να μοιράζεστε το περιεχόμενο της σελίδας και με τους μη - έλληνες φίλους σας) το site. Μέχρι τον Δεκέμβριο, όλες οι προσθήκες/εκθέσεις/ ανακοινώσεις θα είναι δίγλωσσες.
Τέλος, αφού πλοηγηθείτε στη νέα μας σελίδα, θα ήθελα να απαντήσετε στην δημοσκόπηση (πάνω δεξιά στήλη, δίνοντας μας την γνώμη σας. Επίσης σας ενθαρρύνω να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε κάτω από την Κεντρική Στήλη, με οποιοδήποτε σχόλιο/παρατήρηση θα θέλατε να κάνετε που θα έκανε την σελίδα μας ή τον χώρο μας καλύτερο. Καλή πλοήγηση.  

-Πάρης Καπράλος

No comments:

Post a Comment