Οκτώβριος 2014 | Τρέχουσες εκθέσεις

Η Myrό Gallery σας καλωσορίζει στον 4ο χρόνο λειτουργίας της με 4 εκθέσεις και μία εγκατάσταση που εγκαινιάστηκαν στους χώρους μας την  Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 και θα καταλήξουν την 1η Νοεμβρίου 2014:

Κεντρική Αίθουσα: Watermedia International Thessaloniki. Η Myrό Gallery σε συνεργασία με διεθνή επιτροπή προσωπικοτήτων παρουσιάζει 20 από τους σημαντικότερους watermedia artists διεθνώς σήμερα, και διαθέτει έργα τους στο φιλότεχνο κοινό και σε συλλέκτες. Στόχος της έκθεσης η επίδειξη των πολαπλών ειδών που αποτελούν την σύγχρονη σκηνή της υδατογραφίας (watermedia) που ξεφεύγουν πολύ από την aquarella, όπως αυτή συχνά νοείται στην Ελλάδα. Την έκθεση επιμελούνται ο Γιώργος Πολίτης και ο Πάρης Καπράλος. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Myrό Project Room: Γιώργος Σαλπιγγίδης. Ο Πάρης Καπράλος παρουσιάζει στο φιλότεχνο κοινό της Θεσσαλονίκης έναν εξαιρετικό νέο παραστατικό ζωγράφο, στην πρώτη ατομική έκθεση του με ελαιογραφίες και σχέδια. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Myrό Κόγχη: Δήμητρα Μπαϊρακτάρη. Αναρτώμενα με εξαιρετικά μικτές τεχνικές, εικαστικό αντικείμενο και κόσμημα, σε μία έκθεση - εγκατάσταση, της νέας εικαστικού. Επιλεγμένη ανάμεσα σε μια λίστα από πλεόν των 100 καλλιτεχνών που υπέβαλλαν την δουλειά τους για review στην γκαλερί το καλοκαίρι, η δουλειά της Μπαιρακτάρη μας εντυπωσίασε για την δύναμη και την φρεσκάδα της. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Myrό  Πωλητήριο: Χάρης Μητρούσης - Ταυτότητα & Ιδιαιτερότητα. Στην έκθεση παρουσιάζονται φυσιογνωμικά πορτραίτα προσωπικοτήτων των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών που -αν και λιγότερο γνωστοί από άλλους- επηρέασαν καταλυτικά την σύγχρονη σκέψη και τον σημερινό πολιτισμό μας, σε ζωγραφική Χάρη Μητρούση και κείμενα Πάρη Καπράλου. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Myrό Vitrina: Λία Κατόπη. Ο Πάρης Καπράλος προσκάλεσε την γνωστή εικαστικό να εκθέσει τα κουτιά συσκευασίας της, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ελάτε να δείτε το αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

No comments:

Post a Comment