Πιο αδιαμεσολάβητα, δεν γίνεται!

Με ποικίλες αφορμές, επισημαίνω ότι στην Myrό Gallery δεν απαιτούνται μεσάζοντες. Όποιος καλλιτέχνης σκέπτεται να προτείνει ένα project, μία δράση, μία έκθεση, το ΜΟΝΟ που έχει να κάνει, είναι να μας στείλει 10 καλές φωτογραφίες από έργα του, το βιογραφικό του, μία δήλωση σχετικά με το τι απασχολεί το έργο του ή -αν δεν πρόκειται για έργο που οπτικοποιείται ή που τα δομικά του στοιχεία έχουν δημιουργηθεί ήδη, την πρόταση του, και τα στοιχεία επικοινωνίας του, στο myro.thessaloniki@gmail.com, καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου. Τα email παραλαμβάνει προσωπικά ο υπογράφων. Προσκλησεις ενδιαφέροντος με προθεσμία υποβολής δημοσιεύονται από την γκαλερί μας για project που οργανώνουμε, ή με στόχο την διεύρυνση των συνεργασιών μας. Επίσης, δεχόμαστε συστάσεις από συνεργάτες μας, αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο επιτυχίας, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να εκθέσουμε καλλιτέχνη μονάχα επειδή ήρθε συστημένος, αν δεν θεωρούμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε την δουλειά του, και να παρουσιάσουμε μία έκθεση με ποιοτικά χαρακτηριστικά στο κοινό μας, που θα οφελήσει το κοινό μας, τον ίδιο και εμάς!

Με την ευκαιρία, αναφορικά με την πρόσφατη πρόσκληση ενδιαφέροντος και τα αποτελέσματα της, επισημαίνω ότι λάβαμε 168 προτάσεις, εκ των οποίων έγκυρες (δλδ. περιείχαν όσα ζητούσαμε) οι 104, εκ των οποίων αξιοποιήσαμε άμεσα (ορίσαμε εκθέσεις που ανακοινώθηκαν και θα συνεχίσουν να ανακοινώνονται μέχρι τις πρώτες μέρες Σεπτεμβρίου) τις 18, ενώ, επιφυλάσσομαι προσωπικά να προτείνω συμμετοχή σε ποικιλία από projects που οργανώνουμε σε όλους τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, εντός ή εκτός των χώρων της Myrό Gallery. 

Οποιοσδήποτε θέλει να έρθει σε επαφή για ο,τιδήποτε μαζί μας, μπορεί να το πράξει απευθείας. Την γκαλερί διευθύνει ο υπογράφων (κινητό: 6948813460) και αυτή ανήκει στο Myrό Group of Culture ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Σταύρου Μυρωνίδη (κινητό: 6971890212). Πιο αδιαμεσολάβητα, δεν γίνεται! 


No comments:

Post a Comment