Υποβολή portfolio καλλιτεχνών για συνεργασίαΣτην Myrό Gallery εκτιμάμε ιδιαίτερα τις ευθείες προσεγγίσεις καλλιτεχνών που θέλουν να μοιραστούν μαζί μας τις προσδοκίες τους. Ως εκ τούτου οποιοσδήποτε καλλιτέχνης είναι καλοδεχούμενος να μας στείλει ταχυδρομικώς (Νικηφόρου Φωκά 8, Κέντρο, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54621) ή με email (myro.thessaloniki@gmail.com) portfolio που να περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

(Α)
Αναλυτικό βιογραφικό με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Βιογραφικό σημείωμα, το οποίο να επικεντρώνεται στις σπουδές σας με συγκεκριμένα στοιχεία (π.χ. έτος αποφοίτησης, εργαστήριο καθηγητή από το οποίο αποφοιτήσατε,κλπ.), ατομικές εκθέσεις αν έχουν γίνει (με τόπο, χώρο, χρόνο), όπως φυσικά και στο με τι είδος τέχνης ασχολήστε.

(Β) Statement σχετικά με το εννοιολογικό περιεχόμενο της εικαστικής δουλειάς σας
(Γ) Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και μορφή JPG. Τα έργα σας θα πρέπει να είναι της σειράς/είδους που θέλετε να εκθέσετε. Αν στο έργο σας έχετε διαφορετικές σειρές, ή πιθανώς ασχολείστε με διακριτά είδη τέχνης (π.χ. γλυπτική & σχέδιο, ζωγραφική & χαρακτική), παρακαλείστε στις φωτογραφίες έργων να περιλάβετε δείγμα από κάθε είδος δουλειάς που έχετε κάνει, σε ευδιάκριτα χωρισμένους φακέλους, και, ενώ είναι καλό να υποδηλώνεται ΠΟΙΕΣ σειρές θα ενδιαφερόσασταν να εκθέσετε.
(Δ) Στοιχεία επικοινωνίας σας και, συγκεκριμένα, το κινητό σας και ένα email επικοινωνίας. 
Πέραν τούτων -που είναι τα απαραίτητα- το υλικό που θα μας κοινοποιήσετε μπορεί να περιλαμβάνει και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι χρήσιμη κατά την γνώμη σας ώστε να έχουμε μία σφαιρικότερη άποψη του έργου σας.No comments:

Post a Comment