Δελτίο Τύπου | Myrό Vitrina :: Ντόμινη Λυμπέρη: Οικογενειακή Φωτογραφία project

Θεσσαλονίκη, 16 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Myrό Vitrina | Ντόμινη Λυμπέρη – Οικογενειακή Φωτογραφία project

Η Myrό Gallery έχει την χαρά να σας προσκαλεί στα εγκαίνια της πρωτότυπης εγκατάστασης της εικαστικού και γνωστής μουσικού της Θεσσαλονίκης Ντόμινη Λυμπέρη στον χώρο της βιτρίνας της με τίτλο “Οικογενειακή Φωτογραφία”, που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 20.00 το βράδυ.

H εγκατάσταση απεικονίζει με πρωτότυπο και σουρρεαλιστικό τρόπο την γνωστή διαδικασία που ακολουθούσε η αστική τάξη σε περασμένες γενιές προκειμένου να τραβήξει μία αναμνηστική οικογενειακή φωτογραφία και διερευνά με υπερρεαλιστική διάθεση τις οικογενειακές σχέσεις που έμπαιναν σε δοκιμασία. Κυρίαρχα δομικά στοιχεία της εγκατάστασης οι διάσημες κούκλες της δημιουργού και τα vintage αντικείμενα που διέθεσε από την μεγάλη συλλογή του ο συλλέκτης Θανάσης Μαυρομάτης, προκειμένου να υποστηριχθεί η εγκατάσταση.

Η εγκατάσταση θα παραμείνει στον χώρο της Βιτρίνας της Myrό Gallery μέχρι τις 21 Μαρτίου 2015. Περισσότερες πληροφορίες: www.myro.gr.

--

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, ενθαρρύνεστε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Διευθυντή της Myrό Gallery κ. Πάρη Καπράλο στο κινητό του (6948813460), ή μέσω skype (paris.kapralos).  


No comments:

Post a Comment