Εγκαίνια "Ο άνθρωπος στις πόλεις"

H γκαλερί Myrό σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης “Ο άνθρωπος στις πόλεις”, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 15 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2012,  διερευνά τα συναισθήματα εγκλωβισμού και τις τάσεις φυγής, είτε φυσικής, είτε στο φαντασιακό, ως αποτέλεσμα της σχέσης του ανθρώπου με τις σύγχρονες μητροπόλεις, και θα φιλοξενήσει ζωγραφική, σχέδιο και χαρακτική με έμφαση στη μορφή και υπερρεαλιστικές τάσεις, καθώς και επιτοίχιες εγκαταστάσεις. 

Επιπλέον, η έκθεση φιλοξενεί ως ένθετη ενότητα, σειρά έργων της Ελένης Πίττα - Γρηγοριάδη, η οποία συνδιαλέγεται δημιουργικά με την Op Art, καθώς και σχέδια με μελάνι της ιδίας εμπνευσμένα από το θέμα της έκθεσης.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί: Χρήστος Αλαβέρας, Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, Γιάννης Ρουμπάνης, Σταυρούλα Παπαδάκη, Κυριακή Φωτιάδου, Ελένη Τσιρή, Χριστόφορος Κατσαδιώτης, Αμαλία Ζογλοπίτου, Αργύρης Σαρασλανίδης (SER), Κατερίνα Τσίτσελα, Μαρίνα Προβατίδου, Νίκος Βαβάτσης, Ελένη Καλφάκη, Ξυλοβάτης.


Χορηγός των εγκαινίων της έκθεσης είναι το εστιατόριο 
Μάντολα 
(Κατούνη 19, Λαδάδικα, Κέντρο Θεσσαλονίκης, τηλ. Κρατήσεων: 2310-523136)


Χορηγοί επικοινωνίας


&


Σας περιμένουμε. 

Πάρης Καπράλος

No comments:

Post a Comment